Festarrangementer

 

  • Velkomstdrink
  • 3 retters menu (evt. buffet)
  • 1 glas hvidvin - 2 glas rødvin - 1 glas dessertvin
    (Ad libitum ekstra kr. 70,- pr. kuvert)
  • Kaffe/te med 2 cl. cognac eller likør
  • Fri softbar i 2 timer (øl, vand, vin)
  • Opdækning samt lys og blomster
    Pr. kuvert kr. 600,-

Min. 15 kuverter - Fra kl. 18.00 til kl. 01.00. (Kan forlænges efter aftale)
Weekend tillæg kr. 65,- pr. kuvert

Menuerne er som følger

Vælg mellem 3 forretter:

  • Kold rødtunge ballotine på salat med krydderurtercreme
  • Braiseret lakseskive auberge de l’îles
  • Salat med skaldyr og braiseret fisk, hertil balsamico dressing

Vælg mellem 3 hovedretter:

  • Helstegt kalvetyksteg med sauce forestiere
  • Ovnbagt poulardebryst farseret med østershatte hertil mild sennepflødesauce
  • Stegt oksefilet med karl johan svampe og skalotteløg hertil bordelaisesauce

Vælg mellem 3 desserter:

  • Hjemmelavet islagkage med marengs hertil frugt coulis
  • Creme brulée med frisk frugt og sorbet
  • Solbærpocheret pære med råcreme og frisk frugt

Ring på tlf: 45 85 34 80 eller 40 53 26 25 eller kontakt os her.