Menuer

Menu Alsace

  • Cabillaud poêlé / croûte de noisette / purée de céleri / pommes vertes confites / vinaigrette à la pomme
    Pandestegt torskefilet med hasselnøddepanering, serveret med knoldselleripuré, confit af grønne æbler og æblevinaigrette
     
  • Pigeon poêlé / flan, purée et carottes glacées / sauce pigeon à la fève de tonka
    Pandestegt due med gulerodsflan, gulerodspuré, glaserede gulerødder og sauce af tonkabønner
     
  • Crémeux citron / sablé breton / meringue italienne
    Knust citrontærte med italiensk marengs 
     

Menu Genova

  • Vitello tonnato / câpres frits et fruit / roquette
    Vitello tonnato, serveret med stegte kapers og ruccolasalat
     
  • Filet de bœuf Rossini / foie gras poêlé/ épinards sautés / pain toasté / sauce madère 
    Oksemørbrad Rossini med pandestegtandelever og sauteret spinat, serveret med brødcroutons og madeira sauce
     
  • Tiramisu café et spéculoos / sauce cacao et amaretto
    Tiramisu med kaffe speculoos og kakao-amaretto sauce
     

Menu Antibes

  • Roulade de poulet / jambon de serrano / basilica / sauce au radis blanc et curcuma / taboulé 
    Kyllingeroulade med seranoskinke og frisk basilikum, hertil taboúle salat og sauce af kinaradiser og gurkemeje
     
  • Thon rouge mariner poêlé / légumes sautés / amandes torréfiées / salade d'algues / beurre blanc au wasabi Pandestegt marineret tun, serveret med grøntsagssauté, ristede mandler, tangsalat og sauce beurre blanc smagt til med wasabi
     
  • Cheese cake aux fruits de la passion / crumble aux cacao / havtorn confite et sauce
    Passionsfrugt cheesecake med kakaocrumble, serveret med havtornssauce og confit 
     

Menu Cannes

  • Tartare de bœuf / œufs pochés croustillants / sauce au fromage fume / câpres frits/cressons
    Tartar serveret med pocheret, knasende æg og rygeostesauce, ristet kapers og brøndkarse
     
  • Filet de veau roti / pommes dauphines / ratatouille / sauce pesto 
    Stegt kalvemørbrad med pommes Dauphines, hertil ratatouille og pestosauce
     
  • Crème brûlée à la bergamote / salade de fraises et olives noires confites
    Crème brûlé tilsmagt bergamote, serveret med jordbærsalat og confit af sorte oliven
     

Vegetar:

Tomatsalat m/ skalotteløg
Friske grønne asparges vinaigrette
Grøntsags- og gedeost lasagne 

Natmad:

Pølsebord m/ 3 slags pølse & lun leverpostej
Quiche Lorraine m/ salat & dressing
3 slags sandwiches
Tomatsuppe m/ creme fraiche
Fransk løgsuppe m/ oste crouton
Oste & pølsebuffet m/ garniture

Vi håber at de forskellige menuer eller buffetforslag i denne brochure vil friste Jer.

Dette er bare et forslag til hvad køkkenet kan præstere, men vi sammensætter naturligvis gerne individuelle menuer og buffeter efter årstid, økonomi og anledning.