Julebuffet

 

Marineret sild med rødløg & kapers,
Karrysild med æbler,
stegt sild med citron
Æg & rejer med mayonaise & caviar
Lun fiskefilet med remoulade & citron
Gravad laks med sennepsdressing og asparges
Røget laks på jule salat og valnødder
Roastbeef med pickles og ristede løg
Lun leverpostej med champignon og bacon
Jule-medister med sennep
Flæskesteg med hjemmelavet rødkål
skysauce og hvide kartfler
Udvalg af udenlanske oste med garniture
Frisk frugt og nødder
Ris á l’amande med kirsebær sauce

Pris: kr. 268,- ( kr 499,- inkl velkomstdrinks,drikkevarer, kaffe i 3 timer )

 


 

Ønsker De yderligere oplysninger, eller har De flere spørsmål vedrørende Deres arrangement, er De velkommen til at kontakte os per tlf. 4585 3480/4053 2625 Med venlig hilsen Yves Carle Direktør Frilandsmuseet Restaurant