Buffet

(min. 15 couv.)

Buffet Lorraine

  • To slags sild m. kapers og løg
  • Tarteletter m. høns og champignon, smagt til m. estragon
  • Vitello tonnato m. stegte kapers
  • Lun leverpostej m. bacon og champignons
  • Kødboller m. kapers og ansjossauce
  • Rygeost m. rabarber, jordbær og valnødder
  • Frugttærte


Pris pr. pers. Kr. 285,-

Buffet Bretagne

  • Dampet laks á la Parisienne m. citroncreme
  • Perlebygsalat m. fetaost, oliven, basilikum og tomatdressing
  • Fersk røget laks m. citron og dildcreme
  • Marineret kylling m. barbequesauce og sauté af årstidens grøntsager
  • Helstegt kalvetyksteg m. pomme dauphine og sauce forestiere
  • Blomkålsgratin
  • 3 slags ost m. marmelade og valnødder
  • Citrontærte m. italiensk marengs
  • Passionsfrugt cheesecake
  • Havtornssorbet og vanilleis
  • Frisk frugtsalat


Pris pr. pers. Kr. 395,-

Buffet Galice

  • Lufttørret og krydret svinefilet på canapé m. tomatcoulis
  • Rødbedemarineret laks m. citroncreme
  • Skaldyrssalat m. valnødder og pinjekerner
  • Fisketerrine på julesalat, m. grønne æbler og creme fraiche m. dild
  • Quiche m. porrer, løg og champignons
  • Fransk patée m. små cornichons og oliven
  • Butterdejslomme m. kødfyld
  • Lammeculotte m. timian og sauté af årstidens grøntsager
  • Okseragout m. sauterede vilde ris, æg og ærter
  • Stegt andebryst m. kirsebærsauce og rødkål
  • 3 slags ost m. marmelade og valnødder
  • Tiramisu
  • Citrontærte m. italiensk marengs
  • Passionsfrugts cheesecake
  • Havtornssorbet og vanilleis
  • Frisk frugtsalat 


Pris pr. pers. Kr. 478,-

Ovenstående leveres også gerne som Diner transportable.