Bryllupsfester...

Bryllupsfest i historiske rammer

En bryllupsfest er for de flestes vedkommende en af de største begivenheder i livet, og der ofres mange ressourcer og penge på, at bryllupsfesten bliver uforglemmelig.

Og der er bare nogle ting, vi forventer af en bryllupsfest. En af dem er, at maden er lækker og omgivelserne hyggelige. Du kan have ofret nok så mange penge på hele bryllupsfesten; er kødet koldt, vil alle huske det.

Køkkenchef med passion for god mad

I Frilandsmuseets Restaurant og Selskabslokaler gør vores køkkenchef alle retter til helt specielle smagsoplevelser. Hans store passion for mad afspejler sig i de retter, han laver, og han anvender altid de bedste råvarer som grundlag for menuerne. Kun fantasien sætter grænser og han kan naturligvis sammensætte en menu helt efter dine ønsker.

Plads til både små og store bryllupper

Rammerne her er historiske og hyggelige, og vi kan altid finde det perfekte lokale til din bryllupsfest. Du kan både holde dit bryllup i vores glaspavillon, den røde stue eller den store sal, og fra flere af vores lokaler er der direkte udgang til vores terrasser. Så på lune sommerdage kan noget af bryllupsfesten også foregå i haven.

Vi skaber lige den bryllupsfest, du ønsker

Inden din bryllupsfest aftaler vi et møde, hvor vi aftaler bryllupsfestens forløb og sammensætter menuen ud fra dine ønsker. Vi aftaler hvilke lokaler din bryllupsfest skal holdes i og gennemgår dine ønsker i forhold til bordpynt, taler og eventuel underholdning.

Efterfølgende behøver du ikke bruge mere energi på den del af din bryllupsdag, den er i trygge og kompetente hænder.

Hvad koster det?

Vi kan afholde bryllupsfest i flere forskellige prislejer, afhængig af festens omfang. Ønsker du en fast pris med alt inklusive, starter priserne ved 850 kr.

Kontakt os

Vi er altid klar til at rådgive og vil også gerne vise vores faciliteter frem. Så kontakt os på 45 85 34 80 for spørgsmål eller for at aftale tid til en samtale.