Frokost eller aftenarrangement...

1. Velkomstdrink
2. Menu 3 eller 4 retter/buffet med hvidvin, rødvin og dessertvin ad libitum
3. Kaffe/te med én cognac eller likør pr. person
4. Fri bar med øl, vand, vin i 2 timer (evt. spiritus efter opmåling)
5. Natmad

Priser pr. couvert

Ved 3 retters menu Alsace, Genova, Antibes, Cannes eller buffet Lorraine: 875 kr.
Eventuelt 4 retter eller buffet Galice: 975 kr.

Såfremt De ikke ønsker at fortsætte med cognac, bar og natmad, er prisen som følger:

Ved 3 retters menu Alsace, Genova, Antibes, Cannes eller buffet Lorraine: 685 kr.
Eventuelt 4 retter eller buffet Galice: 755 kr.

Børn under 12 år ½ pris

Lys, duge og servietter er inkluderet i prisen. Alle priser er incl. moms og betjening.

Ovenstående er basispriser, men arrangementet kan naturligvis sammensættes helt efter Deres ønsker.

Blomsterdekorationer og pynt er også inkluderet i ovenstående basispriser, og vi kan, på baggrund af Deres ønsker, formidle kontakten til vores blomsterdekoratør. 
Vi vil anbefale Dem at fortage Deres reservation hurtigst muligt således, at De kan være sikker på, at få det helt rigtige lokale til Deres fest/arrangement.

"Den der kommer først til møllen, får først lokale..."

Ved betaling med kreditkort pålægges kreditkortselskabets gebyr

(Payment with credit card will be subject to credit card fee)

 

Konfirmationsfester

De fleste glemmer aldrig deres første store fest – konfirmationsfesten – og det er en dag, hvor forventningerne er høje, både hos konfirmanden og hos forældrene, der vil gøre deres yderste for at deres barns konfirmationsfest bliver en uforglemmelig oplevelse.

Hos Frilandsmuseets Restaurant & Selskabslokaler har vi de perfekte rammer til både den helt store og den lille konfirmationsfest.

Vores selskabslokaler har forskellige størrelser, så uanset hvilken type konfirmationsfest, du drømmer om, kan vi føre den ud i livet, helt som du ønsker det, og vi afholder konfirmationsfester fra 15-140 gæster.

Du kan sammensætte menuen ud fra vores forskellige menuer, eller du kan vælge buffet, kun fantasien sætter grænser. Vores priser gør det muligt for de fleste at være med, uden vi behøver gå på kompromis med kvaliteten af vores råvarer.

Og vores personale gør altid deres yderste for, at alle ønsker kan blive imødekommet – under hele konfirmationsfesten.

Så hvis du er i gang med forberedelser til konfirmationsfest, så kom ned og se vores hyggelige rammer eller ring og hør mere på 35853480.

 

Selskaber

Når du skal afholde selskab er der som regel en helt særlig begivenhed, du vil fejre. Det kan være datterens bryllupsfest, sønnens studenterfest eller den runde fødselsdag, men vigtigt er det som regel altid, at maden er god, lokalerne hyggelige og servicen god.

Frilandsmuseets Restaurant og Selskabslokaler har i mange år dannet hyggelige rammer om større og mindre selskaber (15-140 gæster). Vi har både lokaler til at huse det lille intime selskab og den store sal til det helt store selskab.

Vores Pavillon huser op til 60 mennesker og ligger, ligesom den store sal, med umiddelbar udgang til vores have. På lune dage er der mulighed for at benytte de udendørs faciliteter i det omfang, du måtte ønske.

Er dit selskab arbejdsrelateret har vi også faciliteter til at understøtte møder og konferencer.

Vores køkkenchef kan lave lige præcis den menu, du ønsker. Du kan enten vælge en af vores faste menuer, sammensætte en selv ud fra menukortet eller komme med andre ønsker, som vi naturligvis vil imødekomme.

Og vores serveringspersonale gør alt, hvad de kan, for at dit selskab hos os bliver en uforglemmelig oplevelse.