Kontakt os

Frilandsmuseets Restaurant & Selskabslokaler
Kongevejen 100
2800 Kgs. Lyngby
Telefon: +45 4585 3480
E-mail: friland@frilands-restaurant.dk

Det siger vores gæster

Kære Yves.

Jeg vil blot sige Jer tak for et meget flot arrangement.

I havde virkelig gjort det hyggeligt og fint.

Alt blev rost meget af vores gæster.

Kærlig hilsen

Karin H.

 

Hej Yves Serge Carle og alle de søde kolleger.

Tusind tak for et meget fint festarrangement lørdag aften d.12/11.
Både vi og vores gæster synes, at alt fungerede så fint. Dejlig mad og omgivelser, fantastisk personale som endda sørgede for særforplejning til den 6 årige.

Det er nok ikke sidste gang, vi holder fest hos jer.

Mange venlige hilsner
Claus og Anne

 

Vi skriver bare for at sige tak for en pragtfuld aften.
Det var et virkeligt vellykket arrangement. Tusinde tak for det.

Monica & Terji

 

Blot en lille hilsen for at sige mange tak for en helt utrolig dejlig frokost hos Jer, onsdag den 30.september. Alt var helt perfekt. Maden som sædvanlig. Alt smagte godt, var smukt arrangeret og serveret af 2 søde piger.

Hele min klub deltog og flere har allerede ringet og rost hele arrangementet. Der er ingen tvivl om, at denne dag vil blive samtaleemne i lang tid, når vi nu begynder vores klubmøder.

Mange venlige hilsener fra Susanne

 

Hej Yves Serge Carle, tak for et udmærket arrangement den 25. juni Du påstår at kunder dagen efter et arrangement har glemt alt om dit sted - men det gælder altså ikke her. Alting funkede som aftalt.

Mvh, Christian

 

Til Yves Serge Carle,
Vi vil blot sige mange tak for et særdeles vellykket frokost arrangement torsdag den 1 september. Det havde I arrangeret rigtig godt. Flot opdækning, god velkomstdrik, særdeles lækker og velsmagende menu, som samtlige gæster syntes var rigtig god. Og de to unge "tjenende ånder" ydede en særdeles effektiv betjening - de havde styr på det hele. Så alt i alt et meget fint arrangement.

Med venlig hilsen

Grete og Erik

 

Tak for fantastisk fest fra start til slut. Tak for I sørgede så godt for os og vores gæster til vores datters bryllup d. 3.9.16. Dejligt at være i trygge hænder, så man kunne hygge sig fuldt ud med sine gæster. Ligeledes var I dejlig flexible både under planlægningen og selve festen.
Det var en mundfuld, 250 til reception, 50 til middag og 80 til efterparty, som I klarede til bravour. Vi ses når vi selv holder sølvbryllup.

Rosalind

 

Været på Frilandsmuseet i dag med 34 daggæster. Dejlig jule mad, super betjening, god stemning og meget flot pyntet borde og stue. Vi kommer igen.

Dorthe