Kontakt os

Frilandsmuseets Restaurant & Selskabslokaler
Kongevejen 100
2800 Kgs. Lyngby
Telefon: +45 4585 3480
E-mail: friland@frilands-restaurant.dk

Det siger vores kunder

Mads Zwick Bulken:

Endnu en gang tak for et vellykket arrangement.
Jeg har kun fået positive tilbagemeldinger fra mine gæster, der alle var glade for stedet, betjeningen, maden og vinene.
Eneste "pip" jeg har hørt var, at et par stykker kommenterede at det var synd at hovedret-buffeten var lidt kedeligt anrettet (men at maden smagte godt), når både forretterne, desserterne og natmaden var rigtig flot og indbydende anrettet.
Det var ikke noget jeg selv bed mærke i, men jeg synes du skal have tilbagemeldingen som positiv feed-back.
Men som sagt, alle var glade og det er jeg også :-)


Mette Petersen:

Jeg føler trang til at sige mange tak for et meget fint bruncharrangement i lørdags, 13/9. Bordene var meget smukke, maden rigtig fin og lækker – den blev rost af både børn og voksne - og betjeningen meget venlig, imødekommende og hjælpsom.
Tusind tak!
Jeg er så glad for det hele og har fra mine gæster fået mange rosende tilbagemeldinger, som jeg nu lader gå videre. 


Amalie Paaske:

Jeg har netop afholdt min søns konfirmation på Restaurant Frilandsmuseet. Vi fik en 4 retters menu, som var tilberedt af friske råvarer, og alt var tilberedt perfekt. Især kødet var jeg meget spændt på og det var så mørt, at det kunne skæres med en gaffel. Der var masser af mad og mine gæster var generelt meget begejstrede, men lidt forspiste - det var store portioner. Betjeningen var i top og personalet gjorde alt for at min søns konfirmation blev en oplevelse, som vi vil mindes med glæde. Kan helt klart anbefales.